1. header-image

S-a votat si-n Australia pentru Eurovision. VEZI pe ce loc a terminat Romania acolo!

   Publicat pe  28 mai 2012 de in categoria - Eurovision 2012

Australia a stat si in acest an cu ochii pe Eurovision. Rezultatele lor au fost facute publice in cursul zilei de astazi si nu sunt tocmai aceleasi cu cele de sambata!

Bineinteles, votul a fost unul neoficial. Australienii sunt fani declarati ai concursului Eurovision, astfel ca, an de an, obisnuiesc sa se puna in postura europenilor si sa voteze pe acelasi principiu melodiile favorite.

Anul acesta, Suedia a demonstrat ca nu poate avea niciun adversar. Si Australia a vazut piesa “Euphoria” prima in clasamentul lor pentru Eurovision, urmata de piesa bunicutelor din Buranovo, “Party for everybody”. Practic, cele doua pozitii dezvaluite sunt aceleasi ca si in clasamentul oficial!

In afara de locul 11, ocupat de Moldova, nimic nu mai arata la fel. Romania, spre exemplu, ocupa un loc si mai slab decat cel oficial. “Zaleilah” e in viziunea australienilor de locul 19, dar surprizele nu se opresc aici. Piese din prima parte a clasamentului sunt vazute in ultima parte, si invers, lucru absolut interesant!

In Australia, oamenii au mai fost de parere ca locul 3 trebuia ocupat de Irlanda (19) – si nu de Serbia, locul 5 de Danemarca (23) – si nu de Azerbaijan, iar locul 6 de Cipru (16) – si nu de Albania. In viziunea lor, tarile oficiale care au terminat pe aceasta pozitie meritau, in ordine, locurile 16, 24 si 23.

VIDEO: Irlanda – Jedward – Waterline (locul 19 oficial, locul 3 neoficial)

TOP 10 arata in felul urmator:

1 – Suedia, 2 – Rusia, 3 – Irlanda, 4 – Italia, 5 – Danemarca, 6 – Cipru, 7 – Germania, 8 – Grecia, 9 – Ucraina si 10 – Islanda.

De cealalta parte, ultimele clasate au fost: 21 – Franta, 22 – Estonia, 23 – Albania, 24 – Azerbaijan, 25 – Bosnia si 26 – Ungaria.

Cum vi se par toate astea?

citeste si: