1. header-image

Sanii lui Nicki Minaj, principala atractie a ultimei piese cu continut sexual marca French Montana

   Publicat pe  8 martie 2013 de in categoria - + Videoclipuri

Nicki Minaj revine in atentia fanilor in cel mai nou videoclip semnat French Montana, “Freaks”.

Piesa este cel de-al doilea single de pe viitorul album de debut al raperului French Montana, “Excuse my french”. Programat sa se lanseze pe data de 21 mai, intregul album este anuntat a fi un succes, majoritatea pieselor fiind colaborari cu artisti precum Max B, Rick Ross, Diddy, Lil Wayne, Snoop Lion, Drake, Wiz Khalifa, 2 Chainz, Wale, M.I.A., Nicki Minaj, The Weekend si, surpriza sau nu, Lana del Rey.

Initial, piesa “Freaks” a apartinut lui Lil Vicious, insa a fost preluata de Montana si modificata mai apoi pentru a o include si pe Nicki Minaj. Atat piesa cat si videoclipul sunt de o nebunie curata. Nicki Minaj, jurata de la “American Idol”, a renuntat la neonul cu care ne-a obisnuit si a pastrat pentru acest videoclip doar o pereche de colanti cu leopard print. Sanii ii sunt expusi fara nicio problema. Doar doi plasturi in forma de stele, aurii si o jacheta aurie ii mai acopera.

De asemenea, miscarile ei lascive din sala tronului sunt in concordanta cu versurile pline de continut sexual. Intreg montajul este sincronizat cu ritmul piesei, iar pe parcursul celor 3 minute vedem o petrecere underground cu dansatori care mai de care mai priceputi. Pe langa dansatori, Nicki Minaj isi face si ea simtita prezenta, sanii fiind principalul detaliu care o pune in valoarea.

Insusi French Montana a declarat ca a dorit sa o vada pe Nicki cum straluceste in videoclip, iar ideea ei de a-si expune bustul este exact ce avea nevoie. Priviti rezultatul!

Va place?