1. header-image

SUPER prestatia trupei Mandinga trimite Romania in finala Eurovision 2012!

   Publicat pe  22 mai 2012 de in categoria - Eurovision 2012

Romania, prin Mandinga, a intrat a sasea in concurs, a facut un super show si s-a calificat fara emotii in finala Eurovision de sambata, 26 mai!

Va aminteam pe Facebook, pe extensia speciala, ca sansele ca Romania sa nu se califice in finala sunt extrem de mici. Casele de pariuri ofereau totusi cota 12, deci daca cineva ar fi mizat pe faptul ca tara noastra nu se va califica, ar fi primit de 12 ori suma mizata, bineinteles… in situatia in care lucrul acela s-ar fi si intamplat!

N-a fost cazul. Romania a trecut fara emotii in finala de sambata, 26 mai, dupa ce Mandinga s-a descurcat admirabil, in ciuda unor mici probleme avute de Elena. Pe la mijlocul piesei, solistei i s-a intrerupt casca din cauza unor probleme tehnice, dar a facut tot posibilul sa finalizeze melodia ghindandu-se dupa rezonanta din sala.  La scurt timp de la incheierea momentului, “Romania” s-a aflat pe locul 2 in topul celor mai discutate subiecte de pe Twitter, iar “Mandinga” a ocupat pozitia a 10-a, toata lumea avand numai cuvinte de lauda la adresa reprezentantilor nostri.

Au scapat de emotii de la primul plic. Prezentatorii au anuntat Romania ca fiind PRIMA tara care merge in finala. Ordinea in schimb a fost aleatoare, rezultatele semifinalelor urmand sa fie afisate de abia dupa ce concursul se va incheia!

Alaturi de Romania, merg in finala Moldova, Islanda, Ungaria, Danemarca, Albania, Cipru, Grecia, Rusia si Irlanda! Ati ratat momentul Romaniei? Iata-l mai jos…

UPDATE! S-a stabilit si ordinea de intrare in finala. Romania va fi a 14-a tara care tinteste trofeul din Azerbaijan!

Asteptam parerile voastre legate de prima semifinala, de finalisti si de ceea ce a reusit sa faca Mandinga pe scena!

foto: zf.ro