1. header-image

SUPER RECOMANDARE de pe noul album semnat Nadav Guedj

   Publicat pe  26 mai 2016 de in categoria - Muzica

Featured Image

Nadav Guedj si-a lansat ieri primul album din cariera muzicala. Avem deja o super recomandare extrasa de pe acest material!

De Nadav Guedj ati auzit anul trecut la Eurovision. In varsta de doar 16 ani la momentul competitiei, artistul a reprezentat Israelul cu piesa “Golden Boy” si a fost al 9-lea in clasamentul final din Viena.

Datorita piesei de la Eurovision el s-a bucurat apoi de un real succes. Alaturi de “Golden Boy”, de patru piese lansate dupa Eurovision si alte patru noi, a venit si primul lui album din cariera muzicala. Lansarea a avut loc chiar ieri, iar albumul poarta numele artistului.

Pe contul oficial de Youtube au inceput sa apara si cantecele. “Elle M’rend Fou” e SUPER RECOMANDAREA virtualteam.ro de pe albumul “Nadav Guedj”. E singura piesa in limba franceza de pe album si suna excelent! In 1998, artistul s-a nascut la Paris si are dubla cetatenie, franceza si israeliana.

In ordinea exacta, cele 9 piese disponibile pe albumul “Nadav Guedj” sunt: “Jump”, “Hold The City”, “Never Over”, “Make You Mine”, “Can’t Control It”, “Good Vibes”, “Elle M’rend Fou”, “Broken” si “Golden Boy”.

Cum vi se pare ca suna “Elle M’rend Fou”?