1. header-image

SUPER RECOMANDARE de pe noul album semnat Nadav Guedj

   Publicat pe  26 May 2016 de in categoria - Muzica

Featured Image

Nadav Guedj si-a lansat ieri primul album din cariera muzicala. Avem deja o super recomandare extrasa de pe acest material!

De Nadav Guedj ati auzit anul trecut la Eurovision. In varsta de doar 16 ani la momentul competitiei, artistul a reprezentat Israelul cu piesa “Golden Boy” si a fost al 9-lea in clasamentul final din Viena.

Datorita piesei de la Eurovision el s-a bucurat apoi de un real succes. Alaturi de “Golden Boy”, de patru piese lansate dupa Eurovision si alte patru noi, a venit si primul lui album din cariera muzicala. Lansarea a avut loc chiar ieri, iar albumul poarta numele artistului.

Pe contul oficial de Youtube au inceput sa apara si cantecele. “Elle M’rend Fou” e SUPER RECOMANDAREA virtualteam.ro de pe albumul “Nadav Guedj”. E singura piesa in limba franceza de pe album si suna excelent! In 1998, artistul s-a nascut la Paris si are dubla cetatenie, franceza si israeliana.

In ordinea exacta, cele 9 piese disponibile pe albumul “Nadav Guedj” sunt: “Jump”, “Hold The City”, “Never Over”, “Make You Mine”, “Can’t Control It”, “Good Vibes”, “Elle M’rend Fou”, “Broken” si “Golden Boy”.

Cum vi se pare ca suna “Elle M’rend Fou”?

Total Images: 1