1. header-image

Taylor Swift isi distruge toata reputatia in nebunia vizuala a videoclipului “Look What You Made Me Do”, aproape de un nou record

   Publicat pe  28 august 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

O nebunie vizuala fara precedent. Taylor Swift si-a distrus singura toata reputatia in cel mai nou videoclip, “Look What You Made Me Do”, si a adunat o cifra de vizualizari aproape de un nou record pe VEVO. De asemenea, ea si-a sters si toate postarile de pe conturile sociale, dovada ca vechea Swift… intr-adevar a… murit!

Taylor Swift (27) a decis sa o ia de la zero odata cu lansarea primului single de pe albumul “Reputation”, care e programat sa se lanseze anul acesta, pe 10 noiembrie. Ea si-a sters toate postarile de pe conturile sociale si a decis sa inceapa noua era de la “Look What You Made Me Do”. Vechea Swift nu mai exista!

Videoclipul single-ului debuteaza cu o Taylor Swift in varianta zombi, care se ridica intr-o maniera sinistra dintr-un mormant inscriptionat cu reputatia ei. “Dedicatia” versurilor merge, foarte probabil, la Kanye West si la referirile pe care acesta le facea vis-a-vis de Swift in piesa “Famous” (2016).

De la varianta zombie, vechea ramasa din Swift, “Look What You Made Me Do” aduce o combinatie vizuala fara precedent intr-un astfel de material. Artista exceleaza in noua atitudine, calca in picioare trecutul si se autodefineste ca “actrita din cele mai negre vise ale tale”.

“Vechea Taylor nu mai poate veni la telefon. De ce? Pentru ca ea este moarta deja…”

Materialul a adunat in prima zi de la publicare peste 20 de milioane de vizualizari si ar putea fi al treilea sau chiar al doilea cel mai urmarit material in primele 24 de ore pe VEVO, in functie de cifra contorizata, care se asteapta sa fie comunicata oficial.