1. header-image

“Te rog” de la Carla’s Dreams. De acum si cu videoclip oficial!

   Publicat pe  28 octombrie 2015 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

N-au trecut nici 10 zile de la dezvaluire, iar SUPER single-ul “Te rog”, semnat Carla’s Dreams, se bucura deja de un videoclip oficial!

De la vestea initiala, Carla’s Dreams a facut turul radiourilor din Romania si a propulsat single-ul in heavy-rotation, cam pe orice frecventa. Toate astea s-au intamplat in exact 9 zile, caci atat a trecut de cand “Te rog” s-a auzit pentru prima oara.

Dupa un teaser de circa un minut, dezvaluit acum 5 zile, asteptarea a fost spulberata, iar videoclipul oficial se poate vedea integral pe canalul de Youtube al trupei si atasat acestor cuvinte.

Rezultatul e unul simplu, dar profund si spectaculos in acelasi timp. S-a filmat atat in Republica Moldova, cat si in Romania, se pot vedea patru dansatori inconjurandu-l ca o armura pe solistul proiectului Carla’s Dreams, intr-o exteriorizare a unor stari descrise de piesa. Cele mai multe cadre sunt intre patru pereti goi, a caror usa e baricadata de ramele mai multor fereste. Aici ideea e simpla si vine cu o explicatie postata pe pagina de Facebook Carla’s Dreams, in descrierea videoclipului. Lesne de inteles e ca “toti avem ferestre prin care privim spre trecut sau viitor”.

Inna apare de asemenea in videoclip. Descoperiti intregul material in continuarea acestor cuvinte si spuneti-ne parerea voastra!

325 total views, 2 views today