1. header-image

Un nou cover MAXIM dupa Emeli Sande

   Publicat pe  11 august 2013 de in categoria - Muzica

Cea mai noua trupa de baieti din Romania devine specialista cover-urilor. A mai lansat unul, la aproape o luna de la precedentul!

Vorbim din nou despre trupa Maxim, cea mai noua trupa de baieti formata din Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota si Alexander Laiu. Dupa o prima incercare extrem de reusita, cei 4 au revenit cu un alt cover la piesa “Read all about it”.

citeste si: MAXIM! Romania are un nou boy-band

“Read all about it” a fost lansata initial de Professor Green si Emeli Sande, in cea de-a doua parte a lunii octombrie a anului 2011. Piesa a mai beneficiat apoi de alte doua variante, una interpretata de Professor Green si Fink, alta doar de Emeli Sande, inclusa si pe primul album al acesteia, “Our Version of Events”.

Baietii din trupa Maxim au ales pentru cover varianta din urma. Rezultatul suna exceptional si semneaza o evolutie vizibila. In ultimul, multi artisti s-au facut cunoscuti prin diverse cover-uri postate pe Youtube. Poate asta sa fie si norocul trupei Maxim? Ascultati “Read all about it”.

Asteptam parerile voastre despre felul cum suna acest cover! Daca v-a placut materialul nostru, nu uitati sa ne dati LIKE si pe pagina de Facebook ­čÖé