1. header-image

Versiune acustica pentru “What do you mean?”

   Publicat pe  10 septembrie 2015 de in categoria - Muzica

Featured Image

Justin Bieber a lansat o versiune acustica pentru ultimul single, “What do you mean?”. Versiunea a fost creata in semn de multumire, pentru fanii, dupa ce videoclipul piesei a adunat peste 44 de milioane de vizualizari in 10 zile de la postare, iar piesa a bifat diferite performante!

Stiti din articolul precedent ca Justin Bieber a avut de o campanie de promovare intensa pentru cel mai nou single. Extaziati de revenire, fanii si-au fixat obiectivul de a-l face pe VEVO cel mai urmarit videoclip in prima zi. Fara succes insa. Numarul de vizualizari din primele 24 de ore nu a reusit sa detroneze performanta lui Taylor Swift si a videoclipului ei, “Bad Blood”.

Chiar si asa, Bieber a adunat in primele 10 zile peste 44 de milioane de vizualizari, a ajuns numarul 1 pe Spotify si in topuri muzicale din 90 de tari. In semn de multumire, artistul a inregistrat o versiune acustica a piesei si a postat-o pe contul sau de Youtube.

Pe langa interpretare, materialul dezvaluie momente de backstage, aparitii publice, dar si multe imagini din timpul liber petrecut peste tot in lume.