1. header-image

Versiune in spaniola pentru piesa initial favorita sa castige Eurovision 2015

   Publicat pe  14 iulie 2015 de in categoria - Eurovision 2015 Muzica

Featured Image

Desi au pornit initial ca favoriti, trupa Il Volo nu a reusit sa aduca trofeul Eurovision 2015 in Italia, insa a lansat acum o versiune in limba spaniola pentru piesa din concurs.

Pentru Italia, Il Volo a participat la Eurovisionul din Viena cu piesa “Grande amore”, aceeasi care a reusit in acest an sa castige festivalul de la Sanremo. Pe internet a aparut acum o versiune a ei in limba spaniola si nu e deloc o surpriza. Il Volo e deja un nume mare, in special in America Latina.

Trupa a mai lansat in trecut piese in limba spaniola care s-au bucurat de un succes urias. Primele au venit in 2010, cand albumul lor de debut a beneficiat si de o varianta speciala, in spaniola. Doi ani mai tarziu, pe aceeasi reteta, albumul “We are love” a fost disponibil si in varianta “Mas que amor”.

Versiunea in limba spaniola pentru “Grande amore” a pastrat durata initiala, asa cum ea a fost facuta public si asa cum ea a castigat Sanremo. Pentru Eurovision insa, se stie ca ei au trebuit sa taie aproape un minut din piesa ca ea sa respecte in totalitate regulile concursului.

Curiosi de cum suna noua varianta? PLAY pe materialul de mai jos!