1. header-image

Videoclipul piesei “Zaleilah”, modificat pentru Eurovision!

   Publicat pe  19 martie 2012 de in categoria - Eurovision 2012 Videoclipuri

Videoclipul formatiei Mandinga a fost incarcat pe contul oficial de Youtube al concursului Eurovision si vine cu cateva modificari fata de versiunea stiuta de noi initial!

E ultima saptamana in care tarilor li se permite sa-si definitiveze formula pentru Eurovision. Marea Britanie a dezvaluit astazi piesa lui Engelbert Humperdink, “Love will set us free”, iar San Marino este nevoita sa ramana codasa, dupa ce piesa aleasa, “Facebook, Uh Oh Oh”, nu a primit drept de participare datorita incalcarii regulamentului EBU.

Una peste alta, contul de Youtube al concursului Eurovision incepe sa fie incarcat cu videoclipurile pieselor alese. Printre ultimele adaugari se numara si videoclipul trupei Mandinga, formatie ce ne va reprezenta anul acesta la Baku!

Fata de versiunea stiuta de noi initial, descoperim ca “Zaleilah” vine cu cateva modificari. Sunt pastrate si cadrele filmate in Dubai, insa sunt dezvaluite si altele noi, in stilul momentului avut in finala nationala. De la cele 4 minute si 14 secunde cat are videoclipul postat in prima faza, cel pentru Eurovision a fost redus la 3 minute si 10 secunde, adica in limita timpului permis fiecarei piese!

La o scurta analiza a comentarilor strict raportate pe varianta incarcata pentru Eurovision, oameni din afara Romaniei apreciaza piesei trupei Mandinga si cred ca aceasta va obtine un loc bun la Baku!

Ce spuneti de noua varianta de clip?