1. header-image

virtual-team.is-great.net, ACREDITAT in Copenhaga la Eurovision 2014!

   Publicat pe  18 aprilie 2014 de in categoria - Eurovision 2014 Flash News General

Featured Image

Cu exact o luna inainte ca Virtual-Team sa implineasca 7 ani de activitate, va putem anunta oficial ca am fost acreditati in Copenhaga – la etapa finala a concursului Eurovision –  si ca vom participa acolo alaturi de celelalte delegatii ale presei din intreaga Europa, pe toata durata concursului! 🙂

Daca sunteti fani Eurovision sau fani Virtual-Team asigurati-va ca, in perioada 28 aprilie – 10 mai, nu ratati corepondenta noastra speciala direct din Danemarca. Anul acesta am decis sa ne depasim toate eforturile si sa luam parte la etapa internationala a concursului Eurovision, pentru a va prezenta pulsul direct de la inima lui.

Site-ul nostru a fost acreditat de catre delegatia Romaniei, astfel ca el se alatura unei liste importante de publicatii din intreaga Europa. Ne propunem cu aceasta ocazie sa punem accent mai mult pe materiale video, ca urmare, in perioada sus mentionata, veti fi invitati sa le urmariti direct, nu sa le cititi.

Pentru virtual-team.is-great.net, acceptarea si participarea ca parte a presei la cea mai importanta faza a Eurovisionului vine ca o rasplata in urma activitatii intreprinse in acesti aproape 7 ani. virtual-team.is-great.net nu a reprezentat niciodata un anumit interes, ci si-a pastrat criteriul selectiv si obiectiv al informatiei, fara a castiga ceva de pe urma acestei activitati.

Nu uitati ca, pe langa site, ne puteti urmari si pe:

– contul nostru de Youtube

– contul nostru de Twitter

– pagina noastra de Facebook

 SALUTARI si MULTUMIRI celor care ne citesc! 🙂