1. header-image

“This is Me” castiga Globul de Aur pentru cel mai bun cantec

   Publicat pe  8 ianuarie 2018 de in categoria - Flash News

Featured Image

Benj Pasek si Justin Paul si-au trecut in cont cel de-al doilea Glob de Aur consecutiv. Cei doi au obtinut mult ravnitul trofeu si la editia din acest an, dupa ce anul trecut au iesit victoriosi din aceeasi categorie!

Pasek si Paul, cei doi textieri si compozitori americani, au compus piese pentru filmele “A Christmas Story”, “Dogfight Edges”, “Dear Evan Hansen”, “James and Giant Peach”, “La La Land”, “The Greatest Showman” etc. Pentru ultimele doua dintre ele, americanii s-au ales tot cu atatea Globuri de Aur.

Piesa lor, “This is Me”, interpretata de Keala Settle pentru filmul “The Greatest Showman”, a fost marea castigatoare a categoriei “Cel mai bun cantec”, la cea de-a 75-a editie a Globurilor de Aur, desfasurata duminica, 7 ianuarie, la Los Angeles (SUA).

“This is Me” a fost considerat deja de multi un imn al celor marginalizati, agresati sau inselati, iar acesta poate fi doar un inceput al succesului care se poate preconiza intr-un an 2018 in care termenul “diversitate” pare sa fie subiectul central.

O versiune a piesei “This is Me” a fost realizata ulterior si de Kesha.

La precedenta editie, Pasek si Paul au reusit sa castige primul lor Glob de Aur cu piesa “City of Stars”, compusa pentru filmul “La La Land”.

© FOTO: playbill.com